Pihl Center

Välkommen till Pihl Center på Töpelsgatan 5 med fokus på atmosfär och läge. Lokalerna är moderna och ljusa. De rymliga konferensrummen och de trevliga mötesytorna inbjuder till större möten och event.

Lokalerna:

För tillfället har vi inga lediga ytor

 

Företag på Pihl Center:

Här sitter för närvarande C.I Pihl AB, Market Solutions, Flodéns och Trevi Revision.

C.I. Pihl AB
C.I. Pihl AB är en konsultverksamhet för internationella system- och komponentleverantörer med fokus på affärsutveckling, projektledning och etablering av tekniska projektteam. Vill du veta med om C.I.Pihl AB? Klicka här för att komma till hemsidan.

Market Solutions
Market Solutions är en mediebyrå i Göteborg med inriktning mot digitala medier. De sköter medieplanering, förhandlingar, analyser samt uppföljningar av mediesatsningar. För att komma till Market Solutions hemsida, klicka här!

Flodéns
Flodéns arbetar med att leda och genomföra byggnadsentreprenader samt att utveckla och underhålla fastigheter i Göteborgsområdet. Vill du veta med om Flodéns? Klicka här för att komma till hemsidan.

Trevi Revision

Trevi Revision är ett revisionsbolag som inriktar sig mot små och medelstora företag.

Rundvandring:

Ta gärna del av vår film nedan, som ger dig en exklusiv visning av lokalerna på Töpelsgatan


Området:

Endast ett stenkast bort från lokalerna på Töpelsgatan finns stadens puls, restauranger och shopping. Alldeles runt knuten finns Delsjöns härliga natur, med motionsslingor, sjöar och möjlighet till rekreation. Här kombinerar du det bästa av två världar.

Varje dag erbjuder två närliggande restauranger utkörning av lunch/catering för de som önskar. Både för mindre och större sällskap.

Läs mer om vad som finns i närområdet samt hur du enklast hittar hit.

Våra tjänster